Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πουκέτ χορτοφάγους Festival 2011

Είναι να απορεί κανείς που τόσοι πολλοί τουρίστες την αγάπη του Πουκέτ και να καλέσει αυτό το μέρος ένας παράδεισος. Μεγάλες οι άνθρωποι, υπέροχη θέα, ζεστό ήλιο, και καταπληκτικό φεστιβάλ. Υπάρχουν περισσότερες από 10 εκδηλώσεις το χρόνο που πραγματοποιήθηκε στο Πουκέτ, και αυτό το μήνα βλέπει το πιο διάσημο φεστιβάλ τους όλοι - Phuket χορτοφάγους Φεστιβάλ.
Πουκέτ χορτοφάγους φεστιβάλ προέρχεται από το Κινέζοι Hokkien κοινότητα στο Πουκέτ και κρατιέται πάνω από εννέα ημέρες, φέτος πέφτει στις 26 Σεπτέμβριος - 5 Οκτώβριος 2011. Αυτό το φεστιβάλ δεν είναι μόνο αναδεικνύει τα πιο νόστιμα χορτοφαγικά τρόφιμα στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά φημίζεται για το θάνατο αψηφώντας τις πράξεις του, όπου το πνεύμα μέσα σε μια κατάσταση έκστασης, ανεβαίνουν σκάλες με σκαλοπάτια από μαχαίρια, περπατάτε ξυπόλητοι σε αναμμένα κάρβουνα, να εκτελεί πράξεις του εαυτού -ταπείνωση, piercing σώμα τους με τους γάντζους, σουβλάκια και διάφορα άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Vegetarian Festival, Phuket
Χορτοφάγους Φεστιβάλ, Πουκέτ
Το απόγευμα είναι μια καλή στιγμή για να αρπάξει κάποια τρόφιμα και κατευθυνθείτε προς την παραλία μέχρι να αρχίσει κατά τη νύχτα του φεστιβάλ τελετές, όταν οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε περαιτέρω δοκιμές της πίστης στους ναούς του Πουκέτ.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή για χορτοφάγους τροφίμων, αυτό είναι εντελώς λάθος! Σε αυτό το φεστιβάλ, οι επιλογές του πιάτα και γεύσεις είναι τεράστια και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα για χορτοφάγους. Μπορείτε να φάτε ακόμη και γαρίδες, πάπια, ή το κρέας καθώς και (όλα τα χορτοφαγικά φυσικά).
Phuket Vegetarian Festival
Phuket χορτοφάγους Φεστιβάλ
Αν επισκέπτεστε Πουκέτ, μην χάσετε την τελετή λήξης, η τελική αποστολή-off για τους Θεούς, ένα πολύχρωμο υπερβολή ως εκατοντάδες Phuketians ξεκίνησε κροτίδες, για να αποχαιρετήσουν τους θεούς, μαζί με την κακοφωνία των τυμπάνων και κύμβαλα και πολύχρωμα πυροτεχνήματα, δεν θα δείτε ή εμπειρία τίποτ 'άλλο, όπως αυτό, έτσι έρχονται και να δούμε αυτό το εκπληκτικό θέαμα για τον εαυτό σας. 
http://www.thavornpalmbeach.com/phuket-travel/beaches-phuket-town/phuket-vegetarian-festival-2011/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου